Reštaurácia

V reštaurácii U Rudolfa v Liptovskom Jáne je naším predsavzatím poskytnúť Vám v atmosfére zemianskych kaštieľov a kúrii kulinársky zážitok spojený s pocitom domova a pohostinnosťou na Liptove.  

            

Jedálny lístok

Pre naše jedlá vyhľadávame stále najkvalitnejších dodávateľov surovín. S regionálnymi dodávateľmi máme osobné kontakty a mnohí z nich nás zásobujú sezónne najlepšími produktmi. Naša reštaurácia je členom medzinárodného združenia SLOW FOOD.

Kuchyňa u Rudolfa má osobný štýl, ktorý  plynie zo skúsenosti, poznaní a inšpirácie šefkuchára  a jeho tímu. Tento osobný štýl kuchyne je založený na princípe, kde  kvalita má prednosť. Využívanie modernej techniky, prvotriedne suroviny a skúsenosti tímu sú  východiskovým  bodom  pre našu prácu.

            

Private dinning

Objavte u nás Private Dinning. Pohostinnosť u Rudolfa nezabúda na každý detail akcie počnúc prostredím, službami, štýlom až po kvalitné jedlo a víno. V našej reštaurácii a salónikoch sme pripravení pre Vás podať večeru, usporiadať koktail párty, rodinné, alebo obchodné posedenia. Vyberte si prosím z nášho aktuálneho menu, alebo Vám pomôžeme vytvoriť menu podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám možnosť zúčastniť sa na jeho príprave, kedy objavíte nielen radosť  pri práci s naším teamom, ale pomôžete vytvoriť ten najlepší zážitok pre Vás  a Vašich najbližších.

      


Náš team


Live cooking show 2015
Spolu s Dieter Muller *** Michelin 

Chefkuchár Jozef Stanislav, už od malého detstva vyrastal v prostredí, kde sa príprave jedál venovala maximálna pozornosť. Na začiatku to bola  jeho babka – matka guvernéra slovenskej národnej banky  prof. dr. Imricha Karvaša. Bola výnimočnou kuchárkou so skúsenosťami z  francúzskej kuchyne, ktoré úspešne využívala pri rôznych významných večierkoch.

Hlavne ona pomohla prebudiť a rozvinúť jeho kulinársky vzťah k príprave jedla. Neskôr  to bol zmysel pre najkvalitnejšie suroviny, moderné techniky, znalosť rôznych kultúr a zvykov. Tie sa stali základom jeho kuchyne a pomohli mu vytvoriť jeho osobitný štýl.

Od roku 1990 vytrvale pracoval na myšlienke  otvorenia vlastnej reštaurácie na Liptove. Tento cieľ sa mu podarilo splniť v roku 2004. Do tradičnej slovenskej kuchyne postupne zavádza nové spôsoby jej prípravy a prezentácie.

Martina, jej bohaté skúsenosti v odbore, zmysel pre dizajn, láskavosť, ohromujúci pocit pohostinnosti a schopnosť založiť dobrý servisný tím, ktorý stelesňuje jej vízie, z nej vytvorili spirit reštaurácie a penziónu. Zmysel pre prezieravosť a obchodný duch pomohli, aby sa reštaurácia  priblížila k cieľu stať sa najlepšou v regióne.

Janka, jej dlhoročné skúsenosti, odborné vedomosti, znalosť špičkovej gastronómie, v srdci zakotvená pohostinnosť a láska k ľudom ju priviedli k absolútnej špičke nášho tímu. Manažérske schopnosti, podložené jej odborným vzdelaním a jazykovou vyspelosťou sú cennou devízou pre každý vyspelý servisný tím.